ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

Για να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πατήστε στην παρακάτω διεύθυνση! Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας το συσντομότερο δυνατόν!


[vagiannakis@yahoo.gr]

ΣΤΗΝ 3Μ VAGIANNAKIS group ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Να τοποθετήσουμε στο όχημα σας αντηλιακές μεμβράνες 3Μ scotchtint, χωρίς να λύσουμε τις ταπετσαρίες και με την μοναδική εγγύηση εφ΄όρου ζωής της 3Μ.

Να αλλάξουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με αυτοκόλλητο βινύλιο της 3Μ με την μέθοδο του car wrapping

Να επενδύσουμε με το μοναδικό σε εμφάνιση τρισδιάστατο carbon look αυτοκόλλητο της 3Μ διάφορες επιφάνειες στο εξωτερικό ή το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Να ξανακάνουμε τα θολά και ταπαιπωρημένα φανάρια του αυτοκινήτου σας καινούργια μέσα σε μισή ώρα με την μέθοδο 3M Head Lights Restorer.

Να επαναφέρουμε το ξεθωριασμένο χρώμα του αμαξώματος στην αρχική του κατάσταση με τις επαγγελματικές αλοιφές της 3Μ Perfect-IT.

Να εφαρμόσουμε στο καινούργιο σας αυτοκίνητο ειδικές επιστρώσεις της 3Μ για προστασία χρώματος από κουτσουλιές και ξεθώριασμα.

Να εγκαταστήσουμε στο αυτοκίνητο σας δερμάτινα κεντρικά arm rest (τεμπέλη) Ιταλικής προέλευσης με εργοστασιακή τοποθέτηση 

Να σας προμηθεύσουμε με φιμέ πλευρικούς ανεμοθραύστες παραθύρων της HEKO TEAM με εργοστασιακή τοποθέτηση

Να εγκαταστήσουμε φώτα xenon Η.Ι.D, τελευταίας τεχνολoγίας can bus με εγγύηση 18 μηνών 

  

 

Who's Online

Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΑΣ...

 

 

 

 

    Περιορίσαμε το κέρδος μας όσο ήταν δυνατόν, για να μπορείτε να έχετε στο αυτοκίνητο σας και να απολαμβάνετε την αξεπέραστη αντηλιακή προστασία και όλα τα προνόμια των  μεμβρανών, 3M Scotchtint, στην τιμή που θα πληρώνατε για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο σας οποιαδήποτε άλλη αμφιβόλου ποιότητας και απόδοσης αντηλιακή μεμβράνη. 

 

  • Οι παρακάτω τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α 23%. Στις παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση μεμβράνης στο μπροστινό παρπρίζ του αυτοκινήτου. 

 

  • Για συνεργαζόμενα καταστήματα και εταιρίες, πελάτες χονδρικής, club αυτοκινήτων ισχύουν ειδικά διαμορφωμένες τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5900687 για να έχετε σχετική ενημέρωση.

 


 

ΓΙΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

COLORSTABLE

by

3M Scotchtint

ΤΡΙΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 160 ΕΥΡΩ

ΤΕΤΡΑΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 180 ΕΥΡΩ

JEEP ΚΑΙ S.U.V 200 ΕΥΡΩ