ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

Για να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πατήστε στην παρακάτω διεύθυνση! Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας το συσντομότερο δυνατόν!


[vagiannakis@yahoo.gr]

ΣΤΗΝ 3Μ VAGIANNAKIS group ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Να τοποθετήσουμε στο όχημα σας αντηλιακές μεμβράνες 3Μ scotchtint, χωρίς να λύσουμε τις ταπετσαρίες και με την μοναδική εγγύηση εφ΄όρου ζωής της 3Μ.

Να αλλάξουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με αυτοκόλλητο βινύλιο της 3Μ με την μέθοδο του car wrapping

Να επενδύσουμε με το μοναδικό σε εμφάνιση τρισδιάστατο carbon look αυτοκόλλητο της 3Μ διάφορες επιφάνειες στο εξωτερικό ή το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Να ξανακάνουμε τα θολά και ταπαιπωρημένα φανάρια του αυτοκινήτου σας καινούργια μέσα σε μισή ώρα με την μέθοδο 3M Head Lights Restorer.

Να επαναφέρουμε το ξεθωριασμένο χρώμα του αμαξώματος στην αρχική του κατάσταση με τις επαγγελματικές αλοιφές της 3Μ Perfect-IT.

Να εφαρμόσουμε στο καινούργιο σας αυτοκίνητο ειδικές επιστρώσεις της 3Μ για προστασία χρώματος από κουτσουλιές και ξεθώριασμα.

Να εγκαταστήσουμε στο αυτοκίνητο σας δερμάτινα κεντρικά arm rest (τεμπέλη) Ιταλικής προέλευσης με εργοστασιακή τοποθέτηση 

Να σας προμηθεύσουμε με φιμέ πλευρικούς ανεμοθραύστες παραθύρων της HEKO TEAM με εργοστασιακή τοποθέτηση

Να εγκαταστήσουμε φώτα xenon Η.Ι.D, τελευταίας τεχνολoγίας can bus με εγγύηση 18 μηνών 

  

 

Who's Online

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΟΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ...

                                                                                                                                                                                                                   Πολύ συχνά τα φανάρια των αυτοκινήτων θολώνουν πρόωρα, εξαιτίας της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να μειώνεται αισθητά η απόδοση των φώτων σε συνθήκες οδήγησης, αλλά και να χαλάει αρκετά η εικόνα του αυτοκινήτου, αφού τα φανάρια δείχνουν πολύ πιο ταλαιπωρημένα και πιο γερασμένα από το υπόλοιπο αμάξωμα.

Την λύση και σε αυτήν την δύσκολη περίπτωση έρχεται να δώσει και η καινοτομία της 3Μ με το πρωτοποριακό κιτ Headlight Lens Restoration System 39008. 

Μέσα σε μισή περίπου ώρα μπορούμε να κάνουμε τα φανάρια του αυτοκινήτου σας σαν καινούργια, αφαιρώντας πλήρως την θολή, καμμένη επιφάνεια που τα καλύπτει και δίνοντας τους πάλι την στιλπνή όψη του καινούργιου φαναριού, όση φθορά κι αν έχουν υποστεί.

Έτσι θα γλιτώσετε πάρα πολλά χρήματα, αφού δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε τα φανάρια του αυτοκινήτου σας για να τα έχετε καινούργια.

 Εφαρμόζοντας το Headlight Lens Restoration System, χρησιμοποιούμε τέσσερα διαδοχικά στάδια λείανσης, καθώς και την ειδική αλοιφή της 3Μ, δίνοντας σας πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα με κόστος μόλις 50 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξεθόλωμα - γυάλισμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα στο 217 7171330.